Upucan advokat na Novom Beogradu: Nepoznati napadač ranio Arsenija Stefanovića u nogu

Advokat Arsenije Stefanović (33) danas je upucan u Ulici Milana Vujaklije na Bežanijskoj kosi, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, njega je za sada nepoznati napadač ranio u nogu. Na njega je ispaljeno više metaka na parkingu, a izrešetan je i njegov auto. Teturao se ranjen 100 metara, dok nije stigla Hitna pomoć, piše Objektiv.rs.

On je prevezen u Urgentni centar.

Pucnjava se dogodila u blizini vrtića.

Na videu snimku u čiji je posed došao „Alo.rs„, usnimljen je Stefanović kako se posle pucnjave presvlači pored automobila i zaustavlja krvarenje podvezujući košulju.

– Sedeo sam u svojoj sobi za stolom i čuo spolja pet ili šest pucnjeva i kako sam primetio odmah da se ne radi o petardama skočio sam i pogledao kroz prozor. Napadač je odmah potrčao levo, a advokat je krenuo sa druge strane ulice i ćopao je. Išao je sa jednog na drugi kraj ulice i nešto pričao u telefon, verovatno je zvao hitnu ili policiju. Nakon toga je stao kod svog auta skinuo se i košuljom previo nogu da zautsavi krvarenje – naveo je izvor.

Ovu informaciju su nam potvrdili i u MUP-u.

– Tridesettrogodišnji muškarac u Novom Beogradu, u Ulici Milana Vujaklije, danas oko 17 časova iz vatrenog oružja povređen je u predelu noge. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, a uviđaj je u toku.Oštećeni je zbrinut u Urgentnom centru u Beogradu – kažu iz ove ustanove.

„Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, a uviđaj je u toku“, saopštili su iz MUP Srbije.

Pre samo deset dana je u Resavskoj ulici u Beogradu ranjen Stefan Š. (28), telohranitelj advokata Marka Vujoševića. Advokat je tom prilikom kazao da su on i njegov saradnik Stefan Š. (28) ušli u zgradu u kojoj se inače nalazi njegova advokatska kancelarija. Njih dvojica stajali su u prizemlju, ispred lifta, kada je maskirani muškarac najednom zapucao na njih.

Izvor: blic

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn