UPUCANI IMA „DEBEO“ DOSIJE: Detalji pucnjave na Novom Beogradu!

Danijel P. (39), koji je sinoć upucan na Novom Beogradu u bloku 70, dao je izjavu u Urgentnom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, Danijel P. (39), koji je sinoć upucan na Novom Beogradu u bloku 70, dao je izjavu u Urgentnom centru, saznaje „Kurir“.

Ne znam ko bi mogao da puca u mene jer ja nemam neprijatelje. Šetao sam samo po kraju kada se desila pucnjava„, navodno je izjavio ranjeni Danijel.

Upućeni sagovornik u istragu tvrdi da je Danijel P. nezaposlen i da je poznat policiji jer ima „debeo“ kriminalni dosije, a ranije je i osuđivan. Danijel je upucan u grudni koš i srećom nije životno ugrožen.

Da podsetimo, sinoć oko 20 časova i 30 minuta je došlo do pucnjave u bloku 70 na Novom Beogradu. U grudi je upucan Danijel P. (39) koji je odbio saradnju sa policijom. On je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar. Prvobitno je izjavio da ne zna ko ga je dovezao u Urgentni centar i da ga je pogodio zalutali metak. Pripadnici interventne jedinice 92 i policaji iz policijske stanice Novi Beograd angažovani su na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja, kao i na identifikaciji osobe koja je pucala iz vatrenog oružja. Pokrenuta je akcija „VIHOR“ na području Novog Beograda.

Mondo

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn