„Ušao je sa flašom benzina, polio aparate, sve je buknulo“: Saslušani svedoci iz kladionice na Novom Beogradu

Benzinom polio poker aparate, a potom zapalio karton koji je bacio na proliveni benzin i izazvao požar.

A. B. (40) uhapšen je pre dva dana zbog sumnje da je izazvao požar u kladionici na Novom Beogradu u kojoj su bili radnici. Oni su saslušani, a istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo.

„Ušao je sa flašom benzina, polio je aparate, sve je buknulo“, rekli su oni između ostalog.

Njihovu izjavu potvrdile su nadzorne kamere koje su sve snimile.

Oglasio se MUP
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su A.B. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i teška dela protiv opšte sigurnosti.

On se sumnjiči da je 16. decembra posle ponoći u jednom kazinu u Novom Beogradu, kako se sumnja, najverovatnije benzinom polio poker aparate, a potom zapalio karton koji je bacio na proliveni benzin i izazvao požar.

Povređenih nije bilo, iako su se u tom trenutku u kazinu nalazili radnici i gosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn