UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! DEDA (76) NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU! Dete pretrpelo ogromnu traumu, evo kolika kazna preti pedofilu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv okrivljenog S.Ž. (76) zbog postojanja opravdane sumnje da je u mesecu junu 2023. godine, na Novom Beogradu izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje na štetu maloletne oštećene.

 

Javni tužilac je predložio da sud, nakon održanog glavnog javnog pretresa i izvođanja dokaza okrivljenog oglasi krivim, te imajući u vidu činjenicu da je oštećena pretrpela ogromnu traumu zbog izvršenja ovakvog krivičnog dela, bez obzira što okrivljeni nije osuđivan, isti bude oduđen na bezuslovnu kaznu zatvora u trajanju od jedne i 2 meseca.

 

Tužilac je ovo naveo smatrajući da je predložena sankcija adekvatna za izvršeno krivično delo i da će samo sankcija efektivnog zatvora biti primerena izvršenju predmetnog krivičnog dela i time ostvarena opšta svrha izricanja krivičnih sankcija, te u potpunosti ostvarena svrha generalne i specijalne prevencije.

Tagovi

Pročitajte još: