UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! PRODAOVAO HEROIN U DVORIŠTU ŠKOLE

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da I.K, odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani osumnjičeni za prodaju i kupovinu heroina u jednom u školskom dvorištu na teritoriji Novog Beograda.

– I.K. (41) koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 15 godina, budući da je krivično delo izvršeno u dvorištu osnovne škole. On se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu – saopšteno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da I.K. odredi pritvor kako ne bi ponovio delo.

M. M. (40) i N. S. (44), koji su takođe privedeni, terete se za krivično delo neovlašceno držanje opojnih droga i na saslušanju su priznali krivicu. Oni su, podsetimo, uhapšeni u subotu, pošto je policija u školskom dvorištu pregledom M. M. i N. S, kod njih pronašla po paketIć heroina od 37 i 35 grama, koje im je, kako se sumnja, prethodno prodao I. K.

Potom je policija, pretresom poštanskog sandučeta u zgradi u kojoj stanuje I. K, pronašla oko 40 grama heroina spakovanog u 100 paketića koji su oduzeti. Kod njega je takodje pronadjeno i oduzeto 37.400 dinara.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn