UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! PRODAOVAO HEROIN U DVORIŠTU ŠKOLE

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da I.K, odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani osumnjičeni za prodaju i kupovinu heroina u jednom u školskom dvorištu na teritoriji Novog Beograda.

– I.K. (41) koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 15 godina, budući da je krivično delo izvršeno u dvorištu osnovne škole. On se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu – saopšteno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da I.K. odredi pritvor kako ne bi ponovio delo.

M. M. (40) i N. S. (44), koji su takođe privedeni, terete se za krivično delo neovlašceno držanje opojnih droga i na saslušanju su priznali krivicu. Oni su, podsetimo, uhapšeni u subotu, pošto je policija u školskom dvorištu pregledom M. M. i N. S, kod njih pronašla po paketIć heroina od 37 i 35 grama, koje im je, kako se sumnja, prethodno prodao I. K.

Potom je policija, pretresom poštanskog sandučeta u zgradi u kojoj stanuje I. K, pronašla oko 40 grama heroina spakovanog u 100 paketića koji su oduzeti. Kod njega je takodje pronadjeno i oduzeto 37.400 dinara.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još: