(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVA SCENA NA NOVOM BEOGRADU Siledžija nokautirao devojku pa se vratio da je bije

https://www.instagram.com/reel/CdJfrxooSJa/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući video nasilja na kom se vidi kako muškarac udara ženu dok leži na trotoaru!

Incident se navodno dogodio u ulici Doktora Ivana Ribara na Novom Beogradu, a kako je navedeno u objavi na Instagram stranici moj_beo_grad muškarac je najpre pesnicom nokautirao devojku, koja je pala, a zatim otišao do kolica i vratio se da je ponovo tuče.

Niko od prolaznika nije prišao da pomogne nesrećnoj devojci.

– Dr Ivana Ribara, pre pola sata. Momak bije devojku…Na snimku je druga runda batina. Prvo je nokautirao pesnicom u glavu i ona je pala, otišao do kolica i vratio se da je ponovo tuče. Niko da priđe od muškaraca – stoji u objavi.

Komentari se samo nižu.

– Ovo je toliko strašno da sam ostala bez reči….Ja bih mu prišla da sam bila tamo! Ne bih trepnula – napisala je jedna korisnica.

– Okolo ljudi prolaze, ovaj/ova snima lagano, niko ne reaguje… J***m vas u usta – napisala je druga korisnica.

– Zašto neko nije prišao i pozvao policiju ili pomogao na bilo koji način – pita se treći korisnik.

– Strašno i za gledanje. Ne mogu da verujem da je neko mirno snimao, niko ne reaguje. E u kakvom društvu i vremenu živimo. Muškarci su ili idioti kao ovaj ulični siledžija ili seka perse sa viškom ženskih hormona. Normalni su u manjini. Fuj – navodi jedna korisnica.

(Kurir.rs)

Tagovi

Pročitajte još: