VATERPOLISTI NOVOG BEOGRADA ODBRANILI TITULU ŠAMPIONA SRBIJE

Vaterpolisti Novog Beograda odbranili su titulu šampiona Srbije. Posle trijumfa u prvom meču finala sa 14:13, Novobeograđani su i u revanšu pobedili kragujevački Radnički rezultatom 18:10 i sa 2:0 u finalnoj seriji zasluženo stigli do trećeg pehara namenjenog prvaku države. Ekipi trenera Živka Gocića ovo je već treći trofej ove sezone pošto je Novi Beograd prethodno trijumfovao u Kupu Srbije i regionalnoj Premijer ligi. Treba istaći da su Novobeograđani u igri za još jedan pehar, i to onaj najvredniji pošto će od 5. do 7. juna na Malti učestvovati na Fajnal-foru Lige šampiona.

VK Radnički KG – VK Novi Beograd 10:18 (1:4, 3:4, 3:5, 3:5)

Za razliku od prvog meča u Beogradu, u kome je Radnički pružio izuzetno snažan otpor, u drugoj finalnoj utakmici nije bilo nimalo neizvesnosti. Novi Beograd je u potpunosti dominirao, održavao je prednost tokom čitavog meča i na kraju stigao do ubedljive pobede.

Najefikasniji u taboru Novobeograđana bili su Angelos Vlahopulos i Alvaro Granados sa po četiri gola, dok se u redovima Kragujevčana istakao Marko Janković sa tri pogotka.

Tagovi

Pročitajte još: