Vaterpolisti Novog Beograda remizirali sa Jugom u Dubrovniku u Ligi šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda odigrali su sa ekipom Juga u Dubrovniku bez pobednika, 11:11 (3:1, 2:4, 4:1, 2:5) u meču 12. kola Grupe B Lige šampiona.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Strahinja Rašović sa četiri pogotka, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Alvaro Granados Ortega i Angelos Vlahopulos.
U timu Juga najbolji je bio Maro Joković sa tri gola, dok su se Loren Fatović i Franko Lazić po dva puta upisali u strelce.

Novi Beograd je drugi na tabeli sa 26 bodova, a Jug je na četvrtom mestu sa 16.

Vaterpolisti Novog Beograda će u narednom, 13. kolu Lige šampiona gostovati OSC-u, dok će Jug u Francuskoj igrati sa Marsejom.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn