Vatrogasne ekipe u pripravnosti ispred Kineskog tržnog centra u novobeogradskom Bloku 70

Prodavci se uskoro vraćaju u spasene lokale

Tri vatrogasne ekipe sa pet vatrogasaca trenutno su u pripravnosti i dežuraju kod Kineskog tržnog centra u Bloku 70 na Novom Beogradu, gde je u sredu izbio veliki požar.

Dva vatrogasna vozila nalaze se na samom ulazu u tržni centar, dok se jedno jedno vozilo nalazi iza tog prostora.

Vatrogasne ekipe su tokom cele noći radile na dogašavanju požara zbog velike količine izgorele plastike i gume, kao i zbog ostatka žara koji se još nalazi u nekim udubljenjima u zgradi.

Požar je bio zahvatio skoro 2.000 kvadratnih metara Kineskog tržnog centra, a tri četvrtine okolnih lokala je spaseno zahvaljujući brzoj intervenciji pripadnika Sektora za vanredne situacije.

Helikotperske jedinice su po prvi put bile angažovane u gašenju požara u urbanim područjima, sa 37 naleta i 71 tone izbačene vode.

U gašenje požara učestvovalo je 76 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vatrogasnih vozila.

Prodavci se uskoro vraćaju u spasene lokale

Zakupci lokala i zaposleni u Kineskom tržnom centru jutros su pokušali da uđu unutra, kako bi pristupili robi koja nije izgorela, međutim, pripadnici policije koji tamo dežuraju nisu im to dozvolili. Tokom dana se može očekivati da će vlasnici moći da uđu u svoje lokale koji su spaseni od vatrene stihije. Istraga o uzroku požara je u toku.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn