Večeras kreće velika akcija suzbijanja KOMARACA na Novom Beogradu

„Gradska čistoća“ je apelovala na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

Posle obilnih padavina, stekli su se uslovi da ekipe JKP „Gradska čistoća“ Sektora za ekologiju i unapređenja životne sredine nastave sa sprovođenjem intenzivne akcije suzbijanja odraslih formi komaraca. Akcija će uređajima sa zemlje biti sprovedene u prestonici od 18 sati do ponoći na više lokaliteta na Novom Beogradu.

„Danas, ali i tokom cele nedelje ukoliko vremenski uslovi dozvole, u periodu od 18 časova do ponoći ekipe ‘Čistoće’ vršiće akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca, na lokalitetima, odakle i stiže najviše prijava da je brojnost povećana”, rekla je za Tanjug Dubravka Planinac iz Sektor za ekologiju i unapređenje životne sredine JKP „Gradska čistoća“.

„Nadzorom i monitoringom kontrolišemo i pojavu novih vrsta u našem gradu, a u našoj laboratoriji se kontroliše prisustvo virusa. U Beogradu imamo virus groznice Zapadnog nila“, rekla je Planinac.

Lokaliteta su obala Save, Bežanijsko groblje, Belvil, Blokovi, Studentski grad, Bežanijska kosa, Ledine, Paviljoni, Staro sajmište, Park Ušće do hotela Jugoslavija.

„Ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11- 0 -11 radnim danima od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova“, kazala je Planinac.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn