VEČERAS POČINJE NOVOBEOGRADSKO LETO: Komšije, vidimo se na savskom keju od 20 časova ko

Publika će uživati u omiljenim muzičkim grupama.

Manifestacija “Novobeogradsko leto” biće održana ovog vikenda, u petak i subotu – 18. i 19. avgusta na Savskom keju, gde će nastupati popularne domaće rok grupe “Negative”, “Neverne bebe”, “Ničim izazvan”.

Gradska opština Novi Beograd i Ustanova kulture „Novobeogradska kulturna mreža“ organizuju ovaj dvodnevni besplatni festival koji je uveliko postao tradicija na ovoj opštini.

Tokom prve večeri u Bloku 45, od 20 časova do 21:30, nastupiće grupa „Paravan“, a od 22 časa, Ivana Peters i „Negative”.

Nastali za vreme NATO bombardovanja Srbije te 1999. godine, čistokrvni rok sastav “Negative” se pozicionirao uspešno kao jedan od najboljih bendova u našoj zemlji sa izuzetnim ženskim vokalom i liderkom benda.

U subotu, 19.08. od 20 do 21:30, na programu je „Ničim izazvan“, a od 22 časa, grupa „Neverne bebe“.
Već više od 10 godina koliko postoje, lideri Boris Bakalov i Bojan Gluvajić iz grupe “Ničim izazvan” odlučili su se za priličnu mešavinu žanrova – pop rok, rege, pop.

Devetočlani sastav iz Srbije (Vrbas, Beograd, Kula) osnovan je 2012. godine u Vrbasu od strane bliskih prijatelja i u ovom gradu su godinama održavali humanitarne koncerte.

Tagovi

Pročitajte još: