Veći broj dece potražio spas od hladnoće u novobeogradskom svratištu

Na obe lokacije Svratišta za decu Beograda juče je primljeno ukupno 133 mališana, što je gotovo duplo više od godišnjeg proseka.

Koordinatorka Svratišta za decu Beograda Mina Nedić izjavila je za Tanjug da broj mališana koji tokom dana boravi u sratištu raste od Nove godine i da se očekuje povećan broj dece zbog niskih temperatura.

„Mi smo juče pimili veliki broj dece i očekujemo da se taj trend nastavi i u narednim danima“, rekla je Nedić.

Navela je da je prosek tokom godine na obe lokacije 70 dece u jednom danu. Prostorije Svratišta se nalaze na Zvezdari i Novom Beogradu.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn