(VIDEO) BAHATO ponašanje na mostu na Adi: Prizor RAZBESNEO Beograđane!

Na mostu na Adi u Beogradu nastao je poražavajuć video-snimak koji je objavljen na Instagramu. Na njemu se vidi kako neko iz kola baca smeće na ulicu. Nepoznata osoba je prvo izbacila ruku sa čašom kroz prozor i tako je držala nekoliko sekundi. Nakon toga je “odlučila” da isprlja saobraćajnicu u glavnom gradu.

Video je objavljen na stranici Moj Beograd, a osoba koja ga je postavila napomenula je da iz tih kola ranije bačena puna kesa smeća, povodac za pse i gomila salveta.Postupak nevaspitanih, bezobzirnih i bahatih osoba koje su bacale smeće na ulicu naišao je na osudu mnogih korisnika društvene mreže.

„Bravo za mamu i tatu za ovako uspešno vaspitanje”, “Stoka seljačka, najgore vrste”, “Uporedite ženski i muški wc u bilo kojem kafiću. Ni tu gde ima kante, neće u nju baciti”, samo su neki od komentara.

https://www.instagram.com/p/CUNgQBKsfTV/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: objektiv

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn