(VIDEO) BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA ŠUTIRAO I DAVIO DEVOJKU u kafiću u Bloku 61!

M.J. objašnjava da još uvek ne može da se oporavi od napada koji je doživela u lokalu koji iznajmljuje njen suprug sa drugom od Nemanje Stamatovića Žabca poznatog iz rijalitija „Parovi“.

https://www.instagram.com/tv/CRj0-4BphAB/?utm_source=ig_web_copy_link

Ona tvrdi, a deo njenih tvrdnji vidi se i na snimku, da je Nemanja Stamatović napao tako što je najpre gurao, u Bloku 61 na Novom Beogradu. Napad se, prema njenim rečima, dogodio u ponedeljak oko devet sati ujutru u Bloku 61 na Novom Beogradu.

– Došao je u lokal. Seo je za sto, a potom je počeo da viče kako treba da izađem iz lokala i da stavim katanac, jer je to njegov lokal. Mi zakupljujemo taj lokal od njega i suprug i njegov drug su mu unapred sve platili. Rekla sam mu da neću da zaključam lokal, a on mi se uz salvu uvreda i psovki unosio u lice i pretio mi – prepričava dramu M. J.

Ona dodaje da je Stamatović nakon toga krenuo ka vratima.

– Besno je šutirao vrata, psovao mi je majku i decu. U jednom trenutku me je jako gurnuo, umalo nisam pala. Pokušala sam da se sklonim iza šanka, ali je on išao za mnom i sve vreme vikao kao lud. Rekla sam mu da ću da zovem policiju, ali on me je udario po ruci u kojoj sam držala telefon. Potom me je obema rukama uhvatio za vrat. Instinktivno sam krenula da se odbranim, ali sigurna sam da to ne bih mogla da ga muškarac koji je bio tu nije odvojio od mene – objasnila je potresena žena.- Besno je šutirao vrata, psovao mi je majku i decu. U jednom trenutku me je jako gurnuo, umalo nisam pala. Pokušala sam da se sklonim iza šanka, ali je on išao za mnom i sve vreme vikao kao lud. Rekla sam mu da ću da zovem policiju, ali on me je udario po ruci u kojoj sam držala telefon. Potom me je obema rukama uhvatio za vrat. Instinktivno sam krenula da se odbranim, ali sigurna sam da to ne bih mogla da ga muškarac koji je bio tu nije odvojio od mene – objasnila je potresena žena.

Prema njenim rečima, uspela je da pozove policiju i patrola je ubrzo stigla.

– Stigao je i moj suprug. Žabac je bio nedaleko odatle. Kad je moj suprug čuo da me je davio, odgurnuo ga je iz revolta. Policija je i mom suprugu pisala prijavu jer je u prisustvu službenog lica gurnuo čoveka koji je pokušao da mu udavi ženu. Prijave su dobili obojica, koliko znam Žabac je dao izjavu u policiji i pušten je kući bez obzira što mi je sve vreme pretio, ne znam kako su mogli da ga puste – priča ona za „Kurir“.

Inače, Stamatović je široj javnosti postao poznat ulaskom u rijaliti „Parovi“, gde je pričao da je u zatvoru proveo oko 10 godina.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još: