(VIDEO) DECA DIVLJALA U AUTOBUSU NA NOVOM BEOGRADU: Žena skočila, pa usledio haos, SEVALE PESNICE na stanici

U Beogradu je u nedelju tokom večeri došlo do tuče putnika u gradskom prevozu, a jedan od očevidaca snimio je incident.

Snimak ovog okršaja se ubrzo pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se može videti žena koja je pojurila u zadnji deo autobusa EKO2 koji se u tim trenucima nalazio na Novom Beogradu, da bi opomenula grupu tinejdžera koji su se, kako navodi autor snimka, ponašali bahato i bezobrazno.

Grupa dece je pevala, vikala i udarala u prozor i u krov autobusa, usled čega je vozač autobusa odlučio da zaustavi vozilo i saopštio je svima da neće dalje voziti dok deca ne izađu iz vozila ili se ne smire.

Tada je jedna žena pojurila ka njima s namerom da ih zamoli da se smire, a oni su potom počeli da urlaju na nju i da je vređaju.

Tada se umešao jedan muškarac, koji je potom stao u odbranu žene, što je rezultiralo verbalnim, a potom i fizičkim sukobom. u trenutku kada je autobus stigao na stanicu.

Grupa tinejdžera, za koje se pretpostavlja da su učenici srednje škole, tada je izazvala muškarca koji im je rekao da izađu napolje, nakon čega je izbila tuča u blizini autobuskog stajališta.

Na drugom snimku može se videti muškarac koji vređa i udara jednog od tinejdžera, dok njegovi drugovi pokušavaju da obuzdaju muškarca koji je udario jednog od njih. Prema rečima autora snimka, muškarac je branio ženu koju su deca vređala.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn