(VIDEO/FOTO) ČEDA DIVLJAO NA NOVOM BEOGRADU: Demolirao lokal, pa šutirao policijski automobil, odveden u stanicu!

Sinoć je sve zaprepastila vest da je lider LDP-a Čedomir Jovanović demolirao kiosk brze hrane na Novom Beogradu.

Incident se odigrao večeras oko 22 sata, a kako su beogradski mediji preneli Jovanović je izlog razbio kamenom.

Jovanović je nakon incidenta jedno vreme razgovarao sa policajcima, a zatim je džip Interventne jedinice odveo lidera LDP u policijsku stanicu Novi Beograd. Za njima su otišli Jovanovićeva supruga Jelena i njegov advokat Aleksandar Šćekić.

Dok je sedeo u neposrednoj blizini lokala u kojem je napravio incident, okružen pripadnicima MUP, Čedomir Jovanović se sve vreme smejao.

https://twitter.com/LazarVojinovic_/status/1400206275259121667?s=20

Prema rečima očevidaca sa kojima smo ragovarali, Jovanović je u vidno alkoholisanom stanju, maltretirao radnike lokala, a zatim razbio izlog.

Grupa mladića koji su sedeli u kafiću pored, ispričali su nam da je Jovanović tu svakog dana, da pravi probleme, da je i ranije, kao i večeras, maltretirao ljude.

Večeras je, kako je saznato od svedoka, nakon incidenta najpre šutirao privatni automobil koji je bio parkiran, a po dolasku policije i službeno vozilo MUP.

Zatim je odveden je oko 23 sata patrolnim džipom interventne policijske jedinice u policijsku stanicu Novi Beograd.

Podsetimo, Jovanović je u julu prošle godine takođe bio inicijator incidenta, kada je na Novom Beogradu reketom pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju „Fizio centar“.

Izvor: pravda.rs

Tagovi

Pročitajte još: