(VIDEO) IMT Novi Beograd NAPADA SUPERLIGU, stigao napadač iz Kameruna!

Zaista nesvakidašnja scena u Prvoj ligi Srbije

Napada IMT sa Novog Beograda Superligu, to je jasno od samog početkaprolećnog dela polusezone u kom su na pet utakmica zabeležili četiri pobede uz remi. Traktoristi će u nastavku sezone biti i jači u napadu, jer je njihov dres zadužio Boni Erve Elame, čovek koji je upisao i nastup za reprezentaciju Kameruna.

Elame ima 22. godine, a svoj jedini nastup za ovu reprezentaciju je zabeležio pre četiri godine kao osamnaestogodišnjak, kada je klupom reprezentacije dirigovao legendarni Rigobert Song.

Izuzev toga, ne postoje dodatni podaci o ovom fudbaleru, izuzev dva kluba u Kamerunu za koja je nastupao, a koja nose naziv „Dragon club“, kao i „Erding sport“. Tako će mu prvi klub na području Evrope biti IMT. Zanimljivo pojačanje stiže u Beograd, a pitanje je koliko će doprineti igrama kluba.

Takođe, postoje i određeni klipovi na Jutjubu sa igrača ovog fudbalera, a jedan takav video možete pogledati u videu na početku teksta.

https://www.instagram.com/p/CbkHHLMo7cQ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1a3e807d-232c-4775-afab-cf3231ab5a78&ig_mid=B3E18524-31AD-4947-A190-314B8FF2803C

telegraf

Tagovi

Pročitajte još: