(VIDEO) Iz pravca Novog Beograda vozili psa u otvorenom gepeku: Šta mislite o ovom potezu vlasnika?

Jedan pas toliko uživa u vožnji po vrelom prolećnom danu da mu je njegov vlasnik upriličio posebno zadovoljstvo – otvorio je vrata gepeka i krenuo u vožnju, dok kuca mirno sedi i posmatra saobraćaj.

Ova slika koju je objavila stranica Serbialive Beograd svakome je privukla pažnju – ne samo što je kuca preslatka dok nepomično sedi i samo okreće glavu, očigledno uživajući u vožnji i u svežem vazduhu, već i zbog toga što je vožnja sa otvorenim gepekom neobična, a vožnja psa na taj način bi mogla biti opasna i po ljubimca i po druge učesnike u saobraćaju.

Komentari na ovaj prizor su podeljeni – jedni osuđuju vlasnika, ali drugi ipak ne. Bilo je i šaljivih komentara: „Čuva leđa“ ili „Parking senzor“.

Kako se vama čini ovaj potez vozača? Ostavite vaše mišljenje u komentaru.

https://www.instagram.com/tv/CeBMqbqO3JK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn