(VIDEO) Kakav car, kralj, delija: Maturant umesto da zasedne u limuzinu zajahao konja usred Novog Beograda

Beograđani tvrde da je ovaj mladić primer svim drugima kako da očuvaju tradiciju, a u isto vreme ostave utisak pristojnim i finim ponašanjem.

Matura je veče u životu srednjoškolaca kada svako od bivših đaka želi da ostavi najveći utisak – bilo da je u pitanju šminka, frizura, odelo ili haljina. Ipak, jedan mladić iz Beograda napravio je scenu za pamćenje, jašući konja i to u narodnoj nošnji.

Snimak na kom se vidi da tinejdžer jaše konja usred Novog Beograda nikog nije ostavio ravnodušnim. Svi pogledi bili su uprti u njega, ali i u životinju koja je elegantno kaskala do hotela „Crown plaze“.

Građani Srbije su oduševljeni postupkom ovog maturanta, što dokazuju i komentari na Instagram stranici „Serbia Live Beograd“ koja je i objavila snimak.

„Realno više vredi njegov konj i njegovo samopouzdanje od bilo kojih limuzina, brzih kola i ko zna čega…“, napisao je jedan korisnik društvene mreže.

Drugi su mu pisali da je ponos Srbije i pridavali razne epitete poput: car, kralj, delija…

Beograđani tvrde da je ovaj mladić primer svim drugima kako da očuvaju tradiciju, a u isto vreme ostave utisak pristojnim i finim ponašanjem.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn