(VIDEO) KAKVA NEODGOVORNOST MAJKE NA NOVOM BEOGRADU: Zbog tramvaja rizikovala živote

Automobil je, ipak, brži, ma kako vam se činilo da ćete „začas“ preprečiti ulicu.

Zbog dve-tri sekunde ili jednog propuštenog autobusa rizikuje se život – to čine pešaci koji iznenada pretrčavaju ulicu i to van pešačkog prevoza.

Jedna takva scena snimljena je danas na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina a bila su ugrožena dva života: žene koja je iznenada pretrčala kolovoz pred nailazećim vozilima i deteta koje je držala za ruku i vukla sa sobom.

Automobil je, ipak, brži, ma kako vam se činilo da ćete „začas“ preprečiti ulicu, a trenutak loše procene u saobraćaju nekad košta i života!

Snimak je objavljen na IG stranici Serbia Live Beograd Rezerva.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn