(VIDEO) KRAĐA BICIKLA NA NOVOM BEOGRADU U SRED BELA DANA

Sigurnosne kamere zabeležile su krađu bicikla ispred jedne stambene zgrade u bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu u kojoj se nalazi i poznati restoran.

Na video snimku koji je objavljen na Instagramu vidimo nepoznatog muškarca u maskirnoj jakni kako nekoliko puta prilazi biciklu ali i odustaje, verovatno čekajući pravi momenat koji je uskoro i naišao pa je nepoznati lopov nonšalatno prišao parkiranom biciklu, podigao ga i odneo. Dodatna okolnost ove krađe je i ta da se dogodila u sred bela dana, međutim ni to nije sprečilo lopova u svom naumu.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn