(VIDEO) NE SEĆAM SE ŠTA SE DOGODILO NA SPLAVU, NISAM SE OPORAVIO: Saslušan mladić kog je bokser pretukao ispred lokala na Novom Beogradu!

M. V., kog je ispred jednog splava u Beogradu 1. jula, kako se sumnja, brutalno pretukao radnik obezbeđenja, inače poznati bokser Petar Mauković, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako Kurir saznaje, M. V. koji je te noći zadobio teške telesne povrede zbog kojih je bio u komi, izjavio je da se ne seća prebijanja.

– Izjavio je da se zbog povreda koje je zadobio ne seća šta se dogodilo, kao i da i dalje ima česte glavobolje i druge probleme, jer je preživeo tešku operaciju glave – otkriva sagovornik Kurira.

Podsetimo, brutalno prebijanje ispred splava snimile su i sigurnosne kamere sa objekta na čijem se ulazu pokušaj ubistva za koji se sumnjiči bokser dogodio. Na smiku, koji je Kurir ekskluzivno objavio, vidi se kako 1. jula posle ponoći, jedan radnik obezbeđenja ulazi u raspravu sa M. V. i S. V., koji je zadobio lake povrede, a potom kako im prilazi uhapšeni Mauković i gotovo odmah počinje pesnicama da udara oštećene u glavu i telo.

– M. V. je potom pokušao da pobegne, ali se vidi kako bokser trči za njim, nastavlja da ga udara i praktično trči od jednog do drugog udarajući ih pesnicama – objasnio je sagovornik Kurira.

Podsetimo, u saopštenju Višeg javnog tužilaštva navodi se i da se sumnja da je osumnjičeni nastavo da udara oštećenog M. V. i kada je pao i da mu je polomio temenu kost. Teško povređeni mladić, kako se navodi, imao je krvarenje između mozga i lobanje.

– Dok je M.V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu lake telesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mesta – navodilo se u saopštenju tužilaštva.

Bokser je, kako je Kurir pisao, na saslušanju odlučio da se brani ćutanjem, odnosno da ne iznosi odbranu, posle čega mu je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Kako je Kurir objavio, Mauković je inače sin javne tužiteljke Ljiljane Mauković, koja je zaposlena u Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Inače, tužiteljka je javnosti postala poznata pošto je prošle godine optužila saradnicu sa kojom je delila kancelariju da joj je iz novčanika ukrala nekoliko hiljada dinara, ali su se te optužbe ispostavile kao neistinite pošto je tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu.

Tagovi

Pročitajte još: