(VIDEO) NESVAKIDAŠNJA SCENA NA NOVOM BEOGRADU: Ovčice se razmilele, nedostaje im samo pastir

Koliko bizarna, toliko i smešna scena dočekala je novobeograđane koji su prošli jednim novobeogradskim blokom.

Prvi jutarnji zraci, mir, tišina, blejanje ovaca…prava seoska idila, s tim što – nema veze sa selom, budući da su se ove životinje ujutru „razbaškarile“ između zgrada u jednom bloku na Novom Beogradu.

Neverovatna scena za zamisliti, ali zahvaljujući video zapisu objavljenom na zvaničnmom Telegram nalogu moj beo grad, možemo videti, da je u pitanju čitava jedna porodica velikih a i malih ovčica i da potpuno opušteno, kao da pored njih ne prolaze konstantno automobili i da se ne „budi“ gradska vreva stoje i traže hranu i u čitavom ovom prizoru, jedino što nedostaje je jedan pastir.

Doduše, malo su se „posvađale“ oko hrane ispred jednog kontejnera, ali su posle toga nastavile najnormalnije svojim putem, veselo trčkarajući kroz blok, na opšte oduševljenje dečaka koji se nalazio u kolima iz kojih je ovaj snimak i nastao.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn