(VIDEO) NEZAPAMĆENI BEZOBRAZLUK: Ušetala u kafić na Novom Beogradu i nonšalantno ukrala torbu sa šanka

Jedan detalj na snimku je pomalo čudan.

U jednom kafiću kod beogradske Arene, došlo je do krađe, kako tvrdi jedna devojka, a snimak ovog čina objavljen je na društvenim mrežama.

Kako se navodi u objavi, ukradena je torbica iz šanka u kojoj je bio novac i svi bitni dokumenti.

Vlasnica se nada da će lopov što pre biti pronađen.

Nadzorna kamera zabeležila je trenutak kada je u 22.39 devojka u prsluku i sa kačketom na glavi ušetala u kafić u kojem u tom momentu nije bilo nikoga.

Pružila je ruku preko šanka, uzela torbicu i sakrila je ispod prsluka, te je mirno išetala iz kafića ne osvrćući se.

Jedna stvar čudna na snimku
Međutim, jedan detalj na snimku je pomalo čudan. Naime, na snimku deluje da devojka koja je ukrala torbicu nosi kecelju tipičnu za konobare i šankere.

Iz tog razloga nije poznato da li je u pitanju gost, radnik ili neko iz „komšijskog“ lokala.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn