(VIDEO) NOVI BEOGRAD – MESTO GDE SE RAĐA INSPIRACIJA ZA STVARANJE ISTORIJE: Rođen iz pepela posleratnog perioda, a evo šta danas predstavlja

Novi Beograd, srce savremenog Beograda gde prošlost susreće budućnost, a svaki korak otkriva priču ispisanu u betonu.

Instagram stranica „Duh_blokova“ objavila je edukativan snimak, koji sažeto ukazuje na pravu suštinu Novog Beograda.

Ovaj deo grada rođen iz pepela posleratnog perioda danas se uzdiže kao simbol snage vizije i modernosti. Hodajući širokim bulevarima Novog Beograda osećate puls jednog novog sveta. Od mirnih porodičnih naselja do dinamičnih poslovnih centara. Blokovi kao mikro gradovi u srcu metropole su mesta gde se grade snovi i gde se ostvaruju ambicije, gde se susreću generacije i prepliću kulture, ističe se u objavi „Duh_blokova“ i dodaje:

– Impresivne građevine futurističkog dizajna koje okupljaju najbolje umove iz cele države pružaju prostor koji oblikuju budućnost Srbije, odakle se rađa inspiracija za stvaranje istorije dok vas miris reke i crvkut ptica podsećaju na lepotu prirode u srcu urbane „džungle“. Jasno je da Novi Beograd nije samo deo grada. On je simbol obnove, inovacije, budućnosti.

– Živeti na Novom Beogradu znači biti deo jedne neverovatne priče. Priče koja se svakodnevno piše, priče koja nas inspiriše. Priče neograničenih mogućnosti – zaključuje se u objavi.

Tagovi

Pročitajte još: