(VIDEO) OGLASIO SE ČUVENI KOŠARKAŠ NAKON TUČE NA NOVOM BEOGRADU: „Čovek mi je davio sina“

Čuveni srpski košarkaš, Milan Gurović, oglasio se nakon skandala i tuče na utakmici mladih košarkaša.

Mladi košarkaši su se potukli, a Gurović, koji je pokušao da razdvoji igrače i smiri situaciju, na kraju je ušao u fizički sukob sa jednim članom gostujuće delegacije.

On je objasnio nastalu situaciju.

„Šta da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice, a evo šta se desilo… Ja sam meč protiv Vizure gledao iz kafića, sa drugarima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vođstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja. Iznervirao sam se, pocepao majicu i bacio je na pod. Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću počinjemo da se radujemo, jer smo dobili velikog rivala protiv kojeg mečevi u poslednje vreme slove za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica“, rekao je Gurović za „Republiku“ i nastavio:

„Posle toga vidim da se deca tuku dole na parketu, u žaru borbe ili šta već. Svi znamo da je kod klinaca emocija jako izražena u takvim momentima. E, onda sam se sjurio dole da razdvojim, kao što se i vidi na snimku. Ali, u momentu vidim da čovek stavlja kragnu mom sinu, rvački zahvat rukama oko vrata. Morao sam da reagujem! Razdvojio sam Vukmana od toga čoveka i saterao ga u ćošak. Sada se vidim diže frka jer je Milan Gurović u pitanju, ne znam, valjda sam im zanimljiv. Desilo se to što se desilo i gotovo. Neću reći ko je čovek što je davio mog sina, nisam tužibaba ni cinkaroš. Bilo kako bilo, stvari treba da se smire. Imamo korektne odnose sa Vizurom i želimo da se tenizije prekinu, nikome to nije potrebno“, zaključio je Gurović.

Tagovi

Pročitajte još: