(VIDEO) OVAKO JE ZAPALJEN BAKIN LOKAL NA NOVOM BEOGRADU: Obelodanjen snimak, napadač dolazi i baca Molotovljev koktel!

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase objavio je snimak paljenja njegov lokala „Kod Bake“.

Na lokal je, kako je Republika već pisala, bačen je Molotovljev koktel, a jutjuber je objavio snimak napada.

Na videu se vidi kako nepoznati, maskirani napadač prilazi i baca Molotvljev koktel na lokal.

– Kažu da je neko iskusan, u jednoj ruci je imao ciglu. Saznao sam ko mi je zapalio lokal, nisam platio reket nikome. Sve ćemo saznati, počinilac će biti nađen, ne znam ko je to uradio da li konkurencija. Sve je izgorelo, nije svejedno svakako – rekao je Bogdan u videu.

Podsetimo, prema saznanjima Republike, lokal je zapaljen kontroverzni jutjuber prestao da plaća reket klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kako je otkrio naš sagovornik, tok istrage usmeren na podmladak Nevoljine bande.

– Imamo saznanja da je Veljina ekipa dugo ucenjivala Ilića, koji nije imao smelosti da im se suprotstavi ili da to prijavi policiji. Kada je vrh klana pao u velikoj policijskoj akciji, klinci su dobili zadatak da svakog meseca kupe reket za račun šefova. Radilo se o popriličnoj sumi, ali je ta šema funkcionisala doskora, kada je Prasetu pukao biznis i više nije imao odakle da plaća – priča izvor Republike:

– Oni znaju da mu je posao, posle nedavnog gašenja kanala od kojih je zarađivao velike pare, potpuno zamro, ali su rešeni da iscede sve što ima. Zato je usledila osveta, tačnije prva opomena – paljenje lokala kojim je Ilić pokušavao da se vadi iz bule, zarađujući na svom imenu.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn