(VIDEO) Ovo je baš opasno! Grupa dece pretrčava auto-put na Novom Beogradu: A vozila jure kao pomahnitala

Deca su pretrčala jedan smer, stigla do bankina koje razdvajaju smerove i prešla na drugu stranu.

Nekoliko dece pretrčavalo je večeras auto-put kod Arene. Deca su pretrčala jedan smer, stigla do bankina koje razdvajaju smerove i prešla na drugu stranu.

Deluje da su u pitanju devojčice.

Jedina dobra stvar, ako je ima u ovako opasnoj situaciji za pešake, je što je auto-put kroz Beograd ostao bez tog statusa, pa je sada državni put II B reda, što znači da je brzina vozila sada smanjena na maksimalnih 80 km/h.

O greškama koje prave pešaci govore i podaci Agencije o bezbednosti u saobraćaju da je u svakoj četvrtoj nezgodi sa pešakom, pešak pretrčavao kolovoz. Dok kod obaranja dece pešaka ovaj procenat je znatno veći (63,5 odsto dece je pretrčavalo).

Ova situacija nas je podsetila na užasnu nesreću koja se desila u oktobru, kada su kod Krnjeva, dok su pretčavale auto-put stradale na licu mesta majka i ćerka.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn