(VIDEO) Ovo je prethodilo incidentu na Novom Beogradu: Mladić skakao po „šoferci“ automobila u kojem je bila devojka

Kako je objavio jedan od očevidaca ovog incidenta žena se nalazila za volanom automobila na koji se popeo mladić i nogama polomio šoferšajbnu

Incidentu koji je zabeležen juče na Tošinom bunaru kada je snimljen mladić koji u toku vožnje stoji na haubi automobila koje je u pokretu i skače po njemu, dobio je i svoju pozadinu.

Kako je objavio jedan od očevidaca ovog incidenta žena se nalazila za volanom automobila na koji se popeo mladić i nogama polomio šoferšajbnu.

– Žena je, koliko sam primetila, ulazila u traku u kojoj su bili taj momak i devojka sa „golfom“ pa su je oni kasnije jurili do železničke i tu se sve desilo. Mislim nije krivica tog momka i devojke, ali on će morati da odgovara zbog toga sto joj je skakao po haubi i slomio šoferku. Sve u svemu, ni ona kao žena nije trebala da upada u traku mogla je da sačeka – objasnila je žena koja je bila učesnik u saobraćaju u trenutku incidenta.

Podsećamo, mladić je, držeći se za krov vozila, sve vreme skakao po vozilu koje se kretalo dok nije došlo do semafora na kojem se zaustavilo.

Muškarac je u napadu besa bio vrlo agresivan, a ovakvo ponašanje naišlo je mnogobrojne osude na mrežama.

U jednom momentu, kako se vidi na snimku, jedan devojka dotrčava do mladića i pokušava da ga smiri i navede da siđe, ali epilog je ostao nepoznat.

Kako prenosi mojbeograd_vesti, svemu je navodno prethodio blaži sudar automobila muškarca koji je skakao po haubi i vozača drugog vozila na koje se popeo besan mladić.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još: