(VIDEO) POČELA SA RADOM NOVA AUTOBUSKA LINIJA NA NOVOM BEOGRADU: Evo i kada su polasci

Nova linija gradskog prevoza počela je juče sa radom, a povezivaće Aerodrom i Banovo brdo.

Polasci autobusa na liniji 607 kreću u 4 sata i 30 minuta, dok prvi autobus sa Aerodroma ka gradu kreće u 4 sata i 15 minuta. Poslednji polazak je u ponoć.

Polasci su na svakih pola sata, a četiri vozila ceo dan će kružiti ovom trasom.

Linija 607 usklađena je i sa novom linijom 600 koja ide od Prokopa do Aerodroma. S obzirom na to, ova dva autobusa idu na svakih 15 minuta ka gradu.

Razlog za uvođenje ove linije jeste molba građana Bulevara heroja sa Košara koji su pisali Sekreterijatu za javni prevoz, s obzriom da je izgrađeno veliki broj zgrada i tražili su da se na neki način ovaj deo grada poveže sa Aerodromom, ali i ostalim delovima grada.

 

Još informacija pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn