(VIDEO) Pogledajte najdramatičniji snimak sa NOVOBEGORADSKOG splava: Devojke vrište, omladina se bori da spase živu glavu

Prema saznanjima, rečna policija evakuisala je 30 ljudi.

Panika i strah vladali su sinoć Novim Beogradom nakon što je poznati splav „Kartel“ krenuo da tone, a na stotina mladića i devojaka grčevito su se borili da što pre napuste ovaj lokal i tako spasu živu glavu.

Instagram stranica Moj_beo_grad objavila je snimak jednog od momaka koji je uhvatio, možda i najdramatičniji trenutak, na kojem se čuju i vrisci i vidi kako preplašena omladina pliva kroz ledenu vodu.

Kako se na snimku može videti, mladići i devojke su, kako su znali i umeli, masovno počeli da napuštaju lokal koji je već poprilično potonu. Neki su morali i zaplivaju u Savi koja je bila ledena.

Policijske ekipe su ekspresno stigle na lice mesta i odmah krenuli sa evakuacijom gostiju splava.

Podsetimo, kako saznaje Telegraf.rs, reper Cunami nastupao je na splavu „Kartel“ u trenutku kada je došlo do ove nesreće.

Prema saznanjima, rečna policija evakuisala je 30 ljudi.

Na terenu je bio i Luka Čaušić, načelnik sektora za vanredne situacije.

Nekoliko sati nakon što je potonuo, splav „Kartel“ izgleda prilično sablasno. Tek nešto manje od pola objekta nalazi se iznad vode, nameštaj pluta, a svuda su stvari koje su ljudi ispustili ili zaboravili u panici.

Na svu sreću u ovoj nesreći nema ni povređenih, ni pognulih.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još: