(VIDEO) Robin Hud sa Novog Beograda: Muškarac video ženu koja prosi s detetom, prekinuo doručak i uradio dva humana poteza

Prvo je pozdravio dete, dao im hranu, a potom i novac. Nakon toga mahnuo je bebi, i postao je novobeogradski Robin Hud.

Prosjake često srećemo na beogradskim ulicama, ali retko ko i pokuša da se nađe u njihovoj koži. Žalosno je kada na ulici vidite decu, ali tek tada ne treba okretati glavu.

Jedan naš sugrađanin nije mogao da gleda ženu koja na Novom Beogradu u rukama nosi malo dete i sedi na ivičnjaku.

On je sedeo u retsoranu i jeo picu, ali mu je pogled sve vreme odlazio ka mladoj ženi koja se dovijala između autobomila, ne bili iskamčila neki novac za dete. Svoju hranu spakovao je u salvetu, izašao iz restorana i otišao do nje.

Prvo je pozdravio dete, dao im hranu, a potom i novac. Nakon toga mahnuo je bebi, i postao je beogradski Robin Hud.

Snimak je osvanuo na IG stranici Serbia Live beograd, a komentari su se samo nizali. I bili su oprečni.

„Svakako bravo za ovog gospodina i za humanost ali mislim da im ne treba davati novac jer te pare ne zavrse u njihovim džepovima, nažalost“.

„Lično sam prisustvovala kada je gospodin u pekari na Slaviji kupio dečaku i devojčici da jedu ono što su tražili. Istovremeno smo izašli iz pekare i krenuli u istom pravcu, dvadesetak metara dalje su sedele dve žene, dali su im ono što im je gospodin kupio. One su jele, oni gledali. Toliko o tome“.

„Meni je ovo predivan gest za jednog muškarca, ima dušu“

Prelep prizor iz prstonice obišao je internet, a mi ovim putem čestitamo ovom velikom čoveku koji nije ostao nem na vapaje jedne majke i malog deteta.

Tagovi

Pročitajte još: