(VIDEO) RUS PORUČIO PLJESKAVICU NA NOVOM BEOGRADU PA SE RAZOČARAO: Ali to nije najgore što ga je snašlo

Jedan mladić iz Rusije koji radi u Srbiji, redovno objavljuje video snimke o svakodnevnim situacijama iz života u našoj državi.

Tako je ranije snimio video o predrasudama Srba o Rusima, kao i šta se desilo kada je poručio kafu. Sada je takođe, snimio jednu situaciju koja ga je zadesila dok je poručivao da jede.

„Znate osećaj kada uđete u brzu hranu da naručite pljeskavicu i kažu vam: „Pet, 10 minuta“, vi onda sednete da čekate, prođe 10, 15 minuta… Već vidite kako ljudi koji su naručili posle vas uzimaju pljeskavicu, prilazite i ne znate čak ni kako da pitate, jer slabo govorite srpski, a ispostavi se da su vas jednostavno zaboravili. To je tužno“, ispričao je i on u video snimku koji je objavio na društvenoj mreži Tiktok.

@choco_nik

Samo nesretan dan #serbia #srbijatiktok #srbija #beograd #belgarde #novisad #balkanstyle #balkan #serbs #serbiя #belgrad #эmigraciя #эkspatы #rossiя #pljeskavica #fastfood #nesreca

♬ originalьnый zvuk – choco_nik

Potom je tužno rekao da to nije najgore što ga je snašlo tog dana.

„Ali to nije najtužnije, nego kada izađete sa posla i shvatite da vam je na biciklu bušna guma“, rekao je on.

Njegovi pratioci su mu u komentarima pružili podršku i poručili da je to „samo loš dan.“

„Loš dan, brate moj, popij rakiju i poslušaj neku pesmu“, „I meni zaboravljaju pomfrit, a nisam stranac“, pisali su mu u komentarima.

(Kurir.rs)

Tagovi

Pročitajte još: