(VIDEO) SNIMAK JEZIVE TUČE NA NOVOM BEOGRADU! Deca se BRUTALNO pesničila, Gurović bez majice uleteo da razdvaja, pa krenuo da UDARA!

Veliki skandal desio se posle meča juniora Reala iz Beograda i Vizure kada je došlo do brutalne tuče u kojoj je učestvovao i legendarni Milan Gurović.

Nekadašnji košarkaš i reprezentativac Srbije, a sada vlasnik Reala, uleteo je na teren bez majice i prema snimku koji je „zapalio“ društvene mreže jasno se vidi kako je imao nameru da razdvoji ratoborne strane.

Sada se pojavio i snimak iz drugog ugla, bližeg terenu, koji otkriva još više. Gurović se pojavio na parketu čim je incident počeo i vidi se kako je u početku pokušao da smiri strasti. Ipak, pri samom kraju snimka desio se novi šok! Gurović je jednu osobu sa terena uspeo da izdvoji, ali ne i da smiri, pa je sam zaradio udarac na koji je odgovorio istom merom.

Nije poznato ko je osoba koju je Gurović udario, niti šta se desilo po isteku snimka, ali je jasno da će Savez morati da ispita čitavu situaciju i da kazni učesnike u incidentu.

Tagovi

Pročitajte još: