(VIDEO) SPREČENA MASOVNA TUČA NAVIJAČA NA NOVOM BEOGRADU: Huligani bežali na sve strane kad je uletela policija NOSILI PALICE I FANTOMKE

Interventna jedinica 92 uhapsila je sinoć u Novom Beogradu petoricu navijača Partizana iz grupe „Vandal bojs“ kod kojih su tom prilikom pronađene drvene palice i sprejevi za ispisivanje grafita.

Prema nezvaničnim saznanjima medija grobari su uhapšeni u Ulici Jurija Gagarina u trenutku dok su se spremali da ispišu navijački grafit.

– Akcija je organizovana nakon dojave da se dvadesetak muškaraca okupilo ispred jednog solitera kako bi ispisali grafit. Prilikom dolaska policije većina njih se razbežala, ali su policajci uspeli da uhapse petoricu. Kod njih su tom prilikom pronađene drvene palice i fantomke – kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, uhapšeni „grobari“ su se verovatno pripremali za tuču sa navijačima Crvene Zvezde, ali je efikasnom reakcijom policije sprečen takav scenario.

– Sumnjamo da su privedeni navijači samo želeli da izazovu sukob sa huliganima protivničkog kluba. Brzom reakcijom policije to je sprečeno – navodi izvor.

U toku je potraga za ostalim navijačima Partizana koji su se prilikom dolaska policije razbežali.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn