(VIDEO) Spustio je GoPro kameru ispod splava na Novom Beogradu: A onda su se pojavila „neman“, i to ne jedna

Sledeći put kada zaplivate Savom, barem ćete znati šta pliva u blizini vas.

Jedan Beograđanin odlučio je da spusti svoju GoPro kameru ispod splava na Novom Beogradu i zabeleži ,,šta pliva našim rekama“.

Šalu na stranu, prizor je veoma zanimljiv, a umalo je njegova kamera mogla da završi i kao ručak. Naime, pored mulja, kamera je uspela da zabeleži i tri rečne „nemani“, poprilično velike.

Prvo se pojavila jedna, zatim druga, a onda je došla i treća.

U pitanju je riba tolstolobik, a iako ne možemo zvanično da tvrdimo kolike su veličine i težine, na osnovu snimka jasno je da nije reč o najmanjim primercima.

Naime, maksimalna težina tolstolobika je do 40 kilograma, a mogu da narastu do metar.

Sledeći put kada zaplivate Savom, barem ćete znati šta pliva u blizini vas.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn