(VIDEO) „ŠTA NIJE U REDU SA LJUDIMA?“ Još jedan snimak vožnje u KONTRA-SMERU na Novom Beogradu

Sinoć je kod uključenja na novi auto-put na Novom Beogradu zabeležen još jedan neodgovorni vozač koji je ušao u kontra-smer!

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu „moj_beo_grad“, vozilo marke „punto“ kreće se suprotnim smerom kod samog uključenja na novi auto-put na Novom Beogradu prema Surčinu, sa sve upaljenim levim žmigavcem.

U Srbiji se u poslednje vreme dogodilo nekoliko saobraćajnih nesreća koje su izazvali vozači koji su se kretali suprotnim smerom. Da neko zaluta u pogrešan smer na auto-putu može da bude posledica loše signalizacije, ali za sada nije poznato kako je ovaj vozač završio u kontra smeru.

Ispod snimka samo su se nizali komentari korisnika ove društvene mreže, a ovo su samo neki od njih:

„Šta nije u redu sa ljudima?“

„Grupa konstrasmeraša ima sve više članova“

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn