(VIDEO) UHAPŠEN DEDA KOJI JE PREMLATIO MALOLETNIKA U HODNIKU ZGRADE NA NOVOM BEOGRADU: Iz čista mira ga BATINAO!

Snimak stravičnog napada na maloletnika objavljen je na Instagram stranici Serbialive_beograd

U akciji policije u sradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapšen je muškarac koji je sinoć oko 18 sati napao maloletno dete u hodniku zgrade na Novom Beogradu.

Podsećamo, juče je na Novom Beograd u ulici Generala Ždanova u hodniku zgrade došlo do šokantnog incidenta kada je stariji muškarac fizički napao maloletnika.

Stariji čovek je tinejdžera prvo šutnuo nogom, a potom pesnicom udario u lice, nastavio je da ga udara kao bokser koji je rivala sabio u ćošak. Potom ga udara štapom. Dečkić na sve to nije odgovarao, samo je rukama štitio glavu.

Za to vreme na ulazu se pojavljuje drugi muškarac koji na ovaj napad ostaje nem i nepomičan, a onda nastavlja svojim putem ka stepenicama. Zatim odlučuje da se vrati i kreće u raspravu sa napadačem, ali nasilje se tu ne završava.

Ovaj opet udara dečkića štapom, preteći mu prstom. Čovek u plavom pomaže tinejdžeru da prođe dalje u zgradu zagrađujući ga.

Snimak napada objavljen je na Instagram stranici Serbialive_beograd.

„Danas je oko 18h, na Novom Beogradu u ulici Generala Ždanova, ničim izazvan mog maloletnog sina napao komšija P.S. . Malo pre toga je u ulaz zgrade ušlo i dete od 8 godina koje srećom nije napadnuto. Gde mi ovo živimo !?!?!?“, pisalo je u opisu snimka.

Pogledajte stravičan napada na maloletnika:

Tagovi

Pročitajte još: