(VIDEO) ZA NJU PRAVILA OČIGLEDNO NE VAŽE: Neverovatna bahatost gospođe u džipu na Novom Beogradu

Na Novom Beogradu, kod nadvožnjaka koji vodi na sportskom centru 11.april u toku su završni radovi na puštanju u rad novog kružnog toka koji će umnogomne olakšati protok saobraćaj u ovom delunajmgoljudnije opštine. Upravo iz tog razloga saobraćaj na ovom potezu je bio obustavljen na 2 dana kako bi radnici Beograd puta završili posao na vreme.

Međutim, jedna gospođa je odlučila da to za nju sigurno ne važi, jer je njena ćerka kasnila na čas tenisa, pa je uletela i pokušala da prođe kroz raskopanu saobraćajnicu. Radnici koji rade su stajali nemo i posmatrali ovu neverovatnu scenu. Kako piše u opisu videa, vozila je po travi, po gradilištu, radnicima,ivičnjacima samo da dete stigne na čas tenisa. Samo je jedan majka. Bahata, ili odgovorna, na vama je da odlučite, pošto pogledate ovaj neverovatni video.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn