(VIDEO) ZIDOVI OBLOŽENI KROKODILSKOM KOŽOM, SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Ovako izgleda najskuplji stan u prestonici a nalazi se na Novom Beogradu


Objava na ovoj društvenoj mreži izazvala je mnoštvo oprečnih reakcija


Korisnik društvene mreže X podelio je video snimak na kome je predstavljen najskuplje opremljen stan u Beogradu, a koji se, kako je navedeno u pomenutom snimku, nalazi na Novom Beogradu u kuli West 65.

„Zidovi su obloženi krokodilskom kožom, sa ručno rađenim mozaicima. Svaka stolica košta kao dobar automobil, a kuhinjski elementi kao stan u centru Beograda“, navodi agent na snimku i dodaje: „Ovaj stan od 125 kvadrata smešten je u West 65 kuli koja ima sopstveni bazen, spa centar, teretanu, tržni centar i još mnogo toga. Još u hodniku će vas fascinirati grandiozan pod, ručno rađena „Glas Italia“ staklena klupa i preskupi „Sicis“ mozaici na zidovima. Prozori mogu da se peskiraju samo jednim klikom.“

Stan se prodaje sa nameštajem kao što je Baksterov česterfild, Bang & Olufsen tehnika, Boco de lobo sto i stolice od mermera. Kuhinja je opremljena „Gaggenau“ aparatima, najsavremenijeg brenda za kuhinjske aprate na svetu. U okviru kuhinje je „Cesar“ multifunkcionalna ostava, a iznad su lusteri čuvene dizajnerke Zahe Hadid.

„Vrata su od krokodilske kože kao i svi zidovi u stanu. Master spavaća soba sa ‘open spejs’ kupatilom, aparatima ‘Gessi’ i ‘Antonio Lupi’. U okviru druge master spavaće sobe nalazi se još jedno kupatilo sa ‘Gessi’ sanitarijama, tuš kabinom i ‘Sicis’ staklenim panelom“, navodi se.

Objava na ovoj društvenoj mreži izazvala je mnoštvo oprečnih reakcija. Pored onih kojima je se ovako opremljen stav jako dopao, bilo je i onih koji nisu tako oduševljeni. „Više je groblje varijanta“, „A enterijer im osmislio DelBoy, a radio Rodni“, „Meni izgleda kao ogromno kupatilo. A spavaća de fakto i jeste kupatilo“, „Pobednik u kičeraju po m²“, „Dokaz da se dobar ukus i stil ne kupuju novcem“, samo su neki od komentara.

Luksuzno naselje West 65 na Novom Beogradu steklo je ogromnu popularnost u poslednje vreme. Stambeno-poslovni kompleks West 65 ima 447 stanova i 72 poslovna prostora u 11 stambenih objekata. West 65 sa svojih 40 spratova dostiže visinu od 155.3m i to je najviša zgrada u Beogradu.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn