VIŠE LINIJA JAVNOG PREVOZA NA NOVOM BEOGRADU MENJA TRASU: Neke čak i do KRAJA MESECA, ovo je detaljan spisak


Detaljan spisak izmena saobraćaja na linijskim prevozima u Beogradu.


Kako je saopšteno iz resornog sekretarijata, doći će do obustave tramvajskog saobraćaja, pri čemu će tramvajske linije saobraćati na sledeći način:

privremeno se ukidaju tramvajske linije 12 i 13, a uspostavlja se privremena tramvajska linija 12L, koja će saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Most na Adi – Blok 45.

Zbog radova u Ulici Tošin bunar promenjen režim rada javnog prevoza

Iz Sekretarijata za javni prevoz su saopštili da će zbog radova na redovnom održavanju u Ulici Tošin bunar (desna kolovozna traka – smer ka Surčinu), na delu od nadvožnjaka (železnička pruga) do Ulice Nikole Dobrovića, doći do promena u radu linija javnog prevoza od 14. oktobra, od 22 časa, do 16. oktobra.

Tokom izvođenja radova zatvara se predmetna deonica za saobraćaj, tako da će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– vozila sa linija 45, 601, 601N i 603N će u smeru ka Surčinu saobraćati sledećom trasom:

Tošin bunar – Bulevar Milutina Milankovića – Omladinskih brigada – Bulevar heroja sa Košara –Tošin bunar i dalje redovnim trasama;

– vozila sa linija 70, 72, 82 će u smeru ka naseljima Ledine i Bežanijska kosa saobraćati sledećom trasom:

Tošin bunar – Bulevar Milutina Milankovića – Omladinskih brigada – Bulevar heroja sa Košara – Nikole Dobrovića i dalje redovnim trasama;

– na linijama 65 i 613, vozila će u smeru ka naselju Bežanijska kosa saobraćati sledećom trasom:

Narodnih heroja – Bulevar Milutina Milankovića – Omladinskih brigada – Bulevar heroja sa Košara – Nikole Dobrovića i dalje redovnim trasama;

– na liniji 71, vozila će u smeru ka naselju Ledine saobraćati sledećom trasom:

Bulevar umetnosti – Bulevar Milutina Milankovića – Omladinskih brigada – Bulevar heroja sa Košara –Tošin bunar i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Bulevar heroja sa Košara” u smeru ka naseljima Ledine i Bežanijska kosa – u Bulevaru heroja sa Košara, na poziciji novoizgrađenog stajališta prekoputa objekta „Televizija N1”, odnosno oko 100 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Tošin bunar, navodi se saopštenju.

Tokom radova u Bulevaru Zorana Đinđića promene na linijama javnog prevoza

Zbog izvođenja radova u Bulevaru Zorana Đinđića doći će do promena u radu linija javnog prevoza od 16. do 19. oktobra, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zatvaranje desne kolovozne trake u Bulevaru Zorana Đinđića, na delu od Ulice Milentija Popovića do Ulice antifašističke borbe, gledano u smeru ka Ulici antifašističke borbe.

Autobuska linija 68 će zbog pomenutih radova, u smeru ka Bloku 70, saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom antifašističke borbe i dalje redovnom trasom.

Autobuska linija EKO1 će u smeru ka naselju Belvil saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom antifašističke borbe, Bulevarom Zorana Đinđića, Španskih boraca i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru vozila JGP-a će saobraćati na svojim redovnim trasama. Na izmenjenom delu trase koristiće sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn