VIŠE VOZAČA NA NOVOM BEOGRADU ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA ZBOG NARKOTIKA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su i isključili iz saobraćaja devet vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i još trojicu zbog nasilničke vožnje.

Policija je sinoć oko 20 časova u Ulici Vladimira Popovića u Novom Beogradu zaustavila 38-godišnjeg vozača automobila „“reno klio” koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom kanabisa, dok je nešto kasnije, u istoj ulici, zaustavljen 40-godišnji vozač „fijat punta” koji je bio pozitivan na kanabis i kokain, kao i 28-godišnjak koji je pod dejstvom kanabisa upravljao automobilom „audi q5”, saopštila je PU Beograd.

U istoj ulici u Novom Beogradu zaustavljen je potom 20-godišnji vozač „fijat punta” koji je vozio pod dejstvom kanabisa, 33-godišnji vozač „škode oktavije” pozitivan na kokain, a i 32-godišnji vozač „škode oktavije” i 35-godišnji vozač „mercedesa” bili su pozitivni na kanabis, prenosi Tanjug.

Saobraćajna policija je oko 23 časa na teritoriji Palilule zaustavila 29-godišnjeg vozača automobila „audi a3” koji je, kako je droga test utvrdio, bio pozitivan na kokain, dok je 23-godišnjak koji je upravljao motociklom bio pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Policija je oko 20.30 časova na teritoriji Zvezdare zaustavila 33-godišnjeg vozača automobila „opel korsa” koji je imao 2,03 promila alkohola u organizmu, kao i 36-godišnjeg vozača automobila marke „alfa romeo” kojem je izmereno čak 3,37 promila alkohola u organizmu.

Oko 00.20 časova u Dobanovcima, na auto-putu, zaustavljen je 22-godišnji vozač „pasata” koji je vozio brzinom od 252,3 kilometra na čas, iako je ograničenje 130.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,76 promila alkohola u organizmu, kao i da je upravljao sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kad mu to nije dozvoljeno, dok je snaga motora vozila bila veća od propisane.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

MUP apeluje na sve građane da u narednom periodu povećaju opreznost, da pokažu potrebnu dozu odgovornosti i da poštujući propise doprinesu poboljšanju stanja bezbednosti saobraćaja na putevima.

Politika

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn