Vladimir Vujasinović izvršio prozivku celokupnog tima za predstojeću sezonu

Na jučerašnjem treningu na bazenima SC 11. April na Novom Beogradu, trener Vladimir Vujasinović izvršio je prozivku celokupnog tima za predstojeću sezonu.

Uvodnih 7 dana prošlo je u radu i sticanju kondicije i snage prve grupe igrača, koja je trenirala pod nadzorom pomoćnih trenera. Na današnjem treningu priključili su se i reprezentativci, osvajači medalja na nedavno završenim Olimpijskim igrama, koji su dobili kratki odmor po povratku u Srbiju.

Na prozivci su se našli svi prvotimci VK Novi Beograd: Viktor Rašović, Angelos Vlahopulos, Đorđe Vučinić, Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Nikola Jakšić, Duško i Gojko Pijetlović, Radomir Drašović, Radoslav Filipović, Žoao Pedro Fernandeš, Nika Šušiašvili, Draško Gogov, Vasilije Martinović, Matija Vlahović, Petar Mitrović, Petar Tomić.

Ekipa će narednih sedam dana trenirati na bazenima SC 11. April na Novom Beogradu, a zatim ide na pripreme u Suboticu od 15. do 20. septembra. Pripremne utakmice i nastavak rada ih očekuje u Budimpešti, a povratak u Beograd zakazan je za 23. septembar.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još: