Vozači, ove tri tačke na Novom Beogradu izbegavajte, obimniji radovi su u toku

Radovi će trajati tokom leta.

U petak su počeli radovi na tri važne saobraćajne tačke na Novom Beogradu. Podsećamo vas da je saobraćaj i dalje izmenjen na ovim tačkama.

Tokom radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda, koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“, biće izmenjen režim saobraćaja, zauzeti i raskopani deo kolovoza, trotoara i zelene površine u ulici Đorđa Stanojevića, na delu od ulice Heroja sa Košara u pravcu ulice Marka Hristića, i zauzet deo kolovoza u ulici Marka Hristića, u Beogradu, na teritoriji opštine Novi Beograd, u vremenskom periodu od 5.7.2024. do 13.8.2024. godine.

Tokom radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda, koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“, biće obustavljen saobraćaj, zauzet i raskopan deo kolovoza u ulici Antifašističke borbe, na delu od ulice Jurija Gagarina do Bulevara Milutina Milankovića, na teritoriji opštine Novi Beograd, u vremenskom periodu od 5.7.2024. do 30.7.2024. godine.

Tokom radova na izgradnji podzemnih voda, koje izvodi „Elektrodistribucija Srbije“ d.o.o., biće izmenjen režim saobraćaja u ulicama: Zemunska, Gandijeva, Ljubinke Bobić, Grčka, Magelanova i Nede Spasojević, Raska Dimitrijevića, Nede Spasojević, Viktora Novaka, Marka Ristića, Matije Vukovića, Milana Vujaklije, Marka Pola, Vespucijevoj i Magelanovoj, u vremenskom periodu od 5.7.2024. do 30.8.2024. godine.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još: