VOZIO SA 3,02 PROMILA ALKOHOLA U KRVI PO NOVOM BEOGRADU

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Policija je, sinoć oko 22.45 časova, u Ulici Partizanske avijacije zaustavila automobil marke „škoda“ kojim je upravljao pedesetšestogodišnjak. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 3,02 promila alkohola u organizmu.

Iz saobraćaja je isključen i dvadesettrogodišnjak koji je u Bulevaru kralja Aleksandra, kako je utvrđeno droga testom, upravljao automobilom marke „pežo“ pod dejstvom kokaina i amfetamina.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Kurir.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn