Za vikend se na Novom Beogradu organizuju tribine o bezbednosti u saobraćaju

U zgradi Gradske opštine Novi Beograd, u subotu 25. novembra i nedelju 26. novembra, u sali 3 opštine, biće organizovane tribine o bezbednosti u saobraćaju.

Tribine organizuju Savet za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Novi Beograd u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, Agencijom za bezbednost saobraćaja, Sekretarijatom za saobraćaj i Saobraćajnim fakultetom.

Prvog dana vikenda, tribina „Bezbednost pešaka i dece u saobraćaju“, počinje u 12 časova.

Drugog dana, u nedelju tribina „Bezbednost putnika u javnom gradskom prevozu“, počinje u 12 časova, dok tribina „Bezbednost starijih lica“, počinje u 15 časova.

Tribine se održavaju u okviru obeležavanja Svetskog dana sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda kojima je posvećena treća nedelja u novembru, a u skladu sa Programom rada Saveta za bezbednost saobraćaja GO Novi Beograd.

Stručnjaci Saobraćajnog fakulteta predstaviće najvažnije rezultate analize bezbednosti saobraćaja u Beogradu i na teritoriji opštine Novi Beograd, zatim analizu stradanja najugroženijih kategorija učesnika u saobraćaju, najčešće propuste koji dovode do stradanja u saobraćaju, kao i mere kojima se efikasno mogu smanjivati rizici u saobraćaju,

Stručnjaci Saobraćajnog fakulteta i Agencije za bezbednost saobraćaja predstaviće najvažnije delove Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije za period 2023-2030-te i Akcionog plana bezbednosti saobraćaja za period 2023-2025-te.

Predstavnici saobraćajne policije predstaviće deo svojih najvažnijih aktivnosti, a članovi Saveta za bezbednost saobraćaja GO Novi Beograd aktivnosti koje se odnose na unapređenje bezbednosti saobraćaja.

Učesnici tribine moći će da postavljaju pitanja i iznose predloge za smanjivanje rizika stradanja pojedinih kategorija učesnika u saobraćaju.

 

 

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn