Zanimljiva završnica Super lige: Novi Beograd ubedljivo prvi, ali ko će biti drugi?

Novi Beograd pobedom nad Radničkim napravio je veliki korak u borbi za vrh Superlige Srbije

Samo bi čudo moglo da odvoji izabranike Dejana Jovovića od prvog mesta u preostala dva kola, a prava bitka vodiće se za drugo mesto između Partizana i Kragujevčana.

Favorizovanom timu sa Novog Beograda ostala su još dva duela kako bi potvrdio prvo mesto. Već ove nedelje, jednu od najboljih ekipa Evrope očekuje megdan sa Crvenom zvezdom, dok će sa Šapcem završiti ovaj deo takmičenja.

Novi Beograd ima gol razliku „plus 75” i posle važnog trijumfa nad Radničkim nema sumnje da će obezbediti najbolju poziciju pred doigravanje.

Pravu bitku za drugo mesto vodiće Partizan i Radnički. Aktuelni prvak poražen je od Novog Beograda, dok je Partizan ubedljivo savladao Vojvodinu.

Tim Miloša Korolije odlazi u Kragujevac ove nedelje i imaće veliki zadatak kako bi zadržao drugo mesto. Trenutno Parni valjak ima 18 bodova, dok Kragujevčani kaskaju tri poena za njim.

Radnički posle toga ima još meč sa Vojvodinom u poslednjem kolu, a rezultat u Šumadiji interesovaće i Zvezdu.

Ekipa igra sve bolje od dolaska Mirka Vičevića, a potencijalno iznenađenje protiv Novog Beograda dalo bi joj kirla pred meč poslednjeg kola sa Partizanom, tako da šanse za treće mesto postoje.

Sportski zurnal

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn