Zaposleni u školi na Novom Beogradu dobili preteću poruku: Policija odmah stigla, uključilo se i tužilaštvo

U OŠ „20 oktobar“, najveću školu u Srbiji, danas je iznova stigla preteća poruka ovaj put da će biti izvršen napad na ceo objekat, tako da se agonija u ovoj školi nastavlja. Iako je u zgradi prisutna policija, koja tu dežura 24 časa i pojačano je njihovo prisustvo unutar same škole, ali i okolo, nastava je u popodnevnoj smeni ipak obustavljena.

Roditeljima je iz školske uprave upućena poruka da dođu po decu.

Podsetimo, dojave o postavljenoj bombi i jezive pretnje ovoj školi svakodnevno stižu već više od dve nedelje, a kako procedura nalaže da se po svakoj dojavi zgrada evakuiše, đaci su izgubili prilično od nastave.

Za juče je odlučeno da deca ne dođu u školu, jer je bila ideja da krene sa onlajn nastavom, pa su nastavnici i učenici za to i pripremali.

Na sastanku održanom sinoć, a kome su prisustvovali i predstavnici MUP-a iz različitih sektora, odlučeno je da se pojača broj pripadnika MUP-a, što u uniformi, što u civilu i to u samoj zgradi, ali i oko nje.

Nakon sastanka, roditeljima je rukovodstvo škole poručilo da „imaju garancije da nema opasnosti i da se đaci sutra vraćaju u klupe“. Međutim, po današnjoj novoj dojavi, deca su ipak, u popodnevnoj smeni, puštena kući.

Kurir.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn