Zatvorena klinika na Novom Beogradu u kojoj je preminuo Nikola nakon operacije hemoroida!

Nikola B. (39) preminuo je 30. decembra 2022. godine nakon operacije hemoroida u privatnoj poliklinici „011 Medical Team-Beograd“. Smrt je usledila, kako se sumnja, kao posledica nesavesnog postupanja doktora Zorana K.

Poliklinika u koju je Nikola otišao da bi uradio operaciju se nalazi na Novom Beogradu, međutim, stanari okolnih zgrada tvrde da se poliklinika preselila na drugu lokaciju.

– Ne znamo gde. Pre par godina, kada su bile poplave, sve im je poplavilo. Dole u podrumu imaju mašine za ultrazvuk, sve je bilo pod vodom pa su to sređivali – kaže jedna od stanarki. Vlasnik je navodno muškarac iz Australije koji je u ovaj biznis uložio, kako kažu, milione.

– Nismo ni znali da postoji mogućnost operacije hemoroida. Znali smo samo da ima ginekologa – kaže stanarka.

Na licu mesta na vratima su spuštene roletne, a na broj telefona koji je ostavljen na tabli ispred poliklinike se u prvi mah niko nije javljao. Međutim, ubrzo je pozvala žena koja se predstavila kao Kristina te navela da poliklinika ne radi već „duže vreme“.

Iza sebe ostavio ćerku

Podsetimo, Nikola B. (39) je preminuo 30. decembra 2022. godine nakon operacije hemoroida u privatnoj poliklinici „011 Medical Team-Beograd“. Kako je danas saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, sumnja se da je njegova smrt nastupila kao posledica nesavesnog postupanja doktora Zorana K.

O preminulom Nikoli svi imaju reči hvale, a nakon njegove tragične smrti prijatelji su pokrenuli peticiju kojom su skupljali novčanu pomoć njegovoj porodici. Kako su pisali u objavama nakon njegove smrti, on se izdvajao dobrotom, energijom i velikodušnošću.

– Nikola je iza sebe ostavio suprugu i ćerku od 2 godine. Od kada se devojčica rodila postala je centar njegovog sveta i donela je novi osećaj sreće u njegov život. Njegov cilj je bio da obezbedi budućnost za nju i njegovu porodicu – pisali su neutešni prijatelji.

Umro nakon uklanjanja hemoroida

On je, kako se sumnja, izvršio operativno lečenje hemoroidalnih čvorova kod oštećenog u uslovima opšte anestezije i to neadekvatnom upotrebom lasera, usled čega je po okončanju zahvata i buđenja iz anestezije oštećeni Nikola trpeo jake bolove i bio lošeg opšteg zdravstvenog stanja, ali je uprkos tome pušten na kućno lečenje oko 18 časova.

– U toku noći i narednog dana zdravstveno stanje N.B. se sve više pogoršavalo uz visoku temperaturu, stomačne tegobe i jake bolove, o čemu je okrivljeni bio obavešten od strane N.B. i članova njegove porodice, ali nije izvršio neposredan hitan pregled, iako je na to upućivalo stanje oštećenog, a radi utvrđivanja razloga za nastanak prisutnih tegoba koje značajno odudaraju od očekivanog nalaza za postoperativni tok i preduzimanja hitnih medicinskih mera radi zbrinjavanja oštećenog – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Redovno objavljivao slike iz operacione sale

Osumnjičeni doktor veoma je aktivan na društvenim mrežama gde redovno objavljuje fotografije iz operacione sale.

On na svom profilu deli i savete, ali i objašnjava metode lečenja hemoroida i kako funkcioniše laser.

Tagovi

Pročitajte još: