ZBOG OVOG SE HITNO OGLASIO MUP: Poruke unele paniku

Povodom informacija koje se šire na društvenim mrežama da će jedan od tržnih centara u Srbiji navodno biti meta terorističkog napada, MUP ističe da plasiranje netačnih informacija predstavlja krivično delo.

„Dobila sam info od koleginice čiji brat radi u vojsci da se priča da će ovih dana, a posebno sutra, možda doći do terorističkog napada u nekom tržnom centru. Da li je tačno ili ne, ne znam. Ali za svaki slučaj povedite računa. Javite kome treba,“ glasi jedna od poruka zbog kojih se oglasio MUP.

„Njena drugarica radi u BIA, i javila joj je da kaže svojoj porodici da postoji šansa da u narednih nedelju dana bude teroristički napad u Beogradu, da se izbegavaju javna mesta“ glasi druga poruka.

„Radnici Telekoma do ponedeljka ne idu na posao i dobili su obaveštenje da ni slučajno ne idu u šoping centre, a od drugarice majka koja je na visokoj funkciji u MUP-u je potvrdila informaciju, da se sumnja da će sutra ili za vikend biti izvršen teroristički napad,“ glasi naredna poruka.

Podsetimo, MUP je pozvao građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o potencijalno ugroženoj bezbednosti o tome obaveste policiju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn